Phuketin Rawain asukkaat ovat samaa mieltä taivaskävelyprojektista

Rawai -

Rawain asukkaat ovat sopineet taivaskävelyprojektista Khao Daengissa (Red Hill) Rawaissa lähellä Phrom Thep Capea, Mueang Phuketin alueella.

Edellinen tarinamme:

Phuket suunnittelee rakentavansa taivaskävelyn Rawaihin ja lasiterassin Surin Beachille Thalangiin.

Kokous pidettiin aiemmin tällä viikolla julkista kuulemista varten Rawain kunnassa, ja sitä johtivat Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob ja Rawain pormestari Aroon Solos.

Mr. Rewat kertoi Phuket Expressille: "Sky walkin täydellinen suunnittelu ja piirustukset odotetaan valmistuvan tämän vuoden marraskuussa sopimuksen mukaisesti. Kokouksen tarkoituksena oli kuunnella Rawain asukkaiden ideoita, joita käytetään suunnittelun parantamiseen.

”Sky walk on suunniteltu 50 hengelle kerrallaan 250 miljoonan bahtin budjetilla. Rawain asukkaat ovat hyväksyneet hankkeen. Sky walk -hankkeella ei ole negatiivista vaikutusta ympäristöön ja lähialueen paikalliseen elämään. Rewat totesi.

"Taivaskävely tulee olemaan uusi maamerkki houkuttelemaan enemmän turisteja Rawaihin ja Phuketiin, mikä tuottaa enemmän tuloja Rawaille ja Phuketiin. Taivaskävelyllä turistit voivat nähdä kauniit näkymät Rawaille ja Phuketille lasista huolimatta. Rewa päätti.

TPN huomauttaa, että nykyiset taiteilijaesitykset projektista eivät ole lopullisia malleja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.