Nigerialainen mies Phuketissa vahvistettiin Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotapaukseksi

Phuket, Thaimaa -

27-vuotias nigerialainen mies Phuketissa on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi.

Dr. Opas Karnkawinpong, tautivalvontaosaston (DDC) pääjohtaja, tänä iltana (21. heinäkuuta)st) ilmoitti saaneensa ilmoituksen Phuketista sijaitsevasta sairaalasta, että he ovat löytäneet epäillyn apinarokkotapauksen. Taudintorjuntaryhmä on tutkinut tapausta heinäkuun 18. päivästä lähtien.

Miespotilas on nigerialainen, 27, ja hän saapui hiljattain Nigeriasta. Hänellä alkoi viikko sitten olla oireita kuume, yskä, kurkkukipu, nenä, turvonneet imusolmukkeet ja punainen ihottuma, joka alkoi hänen sukuelimistä kasvoihin, vartaloon ja käsivarsiin.

Tohtori Opas ja DDC ovat vahvistaneet tänä iltapäivänä, että nimeämätön potilas on ensimmäinen vahvistettu apinarokkotapaus Thaimaassa. Phuketin taudintorjuntaryhmä jäljittää potilaan läheisiä kontakteja. Potilaan tarkka nykyinen sijainti ei ollut heti selvä.

Tämä on kehittyvä tarina, ja kerromme niistä lisää, kun ne julkaistaan. Tohtori Opas on pyytänyt yleisöltä rauhaa tällä hetkellä ja olemaan panikoimatta ja totesi, että DDC:llä on tilanne hallinnassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.