Yli 70,000 XNUMX intialaista turistia vieraili Phuketissa viimeisen kolmen kuukauden aikana ja ajavat taloutta, sanovat Phuketin vanhankaupungin viranomaiset.

Phuket -

Yli 70,000 XNUMX intialaista turistia vieraili Phuketissa viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja useimmat heistä pitävät meriaktiviteeteista ja Phuketin vanhastakaupungista, kertovat vanhankaupungin viranomaiset.

Vanhan Phuket Town Communityn puheenjohtaja Somyos Patan kertoi Phuket Expressille: "Phuketissa toukokuusta heinäkuuhun vieraili yli 70,000 XNUMX intialaista turistia, ja lisää on tulossa. He ovat tällä hetkellä suurin yksittäinen kansalainen ulkomaisten matkailijoiden mukaan Phuketissa.

”Heidän suosikkimatkailun aktiviteetteja ovat meriurheilusta nauttiminen ja tutkimus, viihde ja shoppailu Phuketin vanhassakaupungissa. He rakastavat myös valokuvaamista Phuketin vanhassakaupungissa, jossa on kaunista arkkitehtuuria ja rakennuksia. Jos yrittäjät tietävät, mitä intialaiset turistit suosivat, he voivat houkutella lisää intialaisia ​​turisteja. Monet yritykset ovat alkaneet palvella intialaisia ​​ja oppia, millaista ruokaa, musiikkia ja tunnelmaa he pitävät. Thai-tyylinen tai länsimainen tunnelma ravintoloissa ja viihdepaikoissa ei ole niin suosittu intialaisten turistien keskuudessa kuin se, joka soittaa heidän musiikkiaan, tarjoaa ruokaa ja saa heidät tuntemaan olonsa mukavaksi. Somyos selitti.

Ms Phonnan Ritsaksri, opas Phuketissa, kertoi Phuket Expressille: "Intialaiset turistit pitävät gokartista ja Zip Line -aktiviteeteista. He pitävät myös rannoista, merestä ja metsistä. Intialaiset ovat tällä hetkellä paras Phuketin ja Thaimaan taloutta tukeva turistiryhmä. Monet ihmiset eivät usko, että intiaanit kuluttavat rahaa, mutta he käyttävät sitä ensisijaisesti luonnonnähtävyyksissä ja hauskoissa paikoissa, kuten vesipuistoissa ja saariaktiviteetteissa.

Thaimaan matkailuviranomainen ennustaa intialaisten olevan jatkossakin Thaimaan suurin ulkomaisten matkailijoiden ryhmä, mikä johtuu ensisijaisesti siitä, että Kiinalla ja Venäjällä, aiemmilla matkailujohtajilla, on molemmilla omat nykyiset esteensä. Kiina nimittäin jatkaa matkailua rajoittavaa Covid Zero -politiikkaa ja Venäjä on sotkeutunut Ukrainan kanssa ja sille on määrätty rangaistuspakotteita, jotka rajoittavat monia turisteja matkustamasta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.