Lasiterassin rakentamisen odotetaan alkavan tämän joulukuun aikana Thalangin Surin Beachillä

Thalang –

Lasiterassin rakentaminen Thalangin Surin Beachille on tarkoitus aloittaa tämän vuoden joulukuussa.

Edellinen tarinamme:

Phuket suunnittelee rakentavansa taivaskävelyn Rawaihin ja lasiterassin Surin Beachille Thalangiin.

Kokous pidettiin aiemmin tällä viikolla julkista kuulemista varten Cherng Talayn osa-alueella, ja sitä johtivat Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob ja Cherng Talayn hallintopäällikkö Manod Panchalard.

Phuketin maakunnan hallintoorganisaation (PPAO) presidentti Rewat Areerob kertoi The Phuket Expressille: "Kokoamisen tarkoituksena oli kuunnella Cherng Talayn asukkaiden ja toimijoiden ideoita, joita käytetään suunnittelun parantamiseen. Hankkeella ei ole negatiivista vaikutusta ympäristöön ja lähialueen paikalliseen elämään. Rewat sanoi."

Surin Beachin lasiterassi on uusi maamerkki houkuttelemaan lisää turisteja Cherng Talayyn, Thalangiin ja Phuketiin, mikä tuo lisää tuloja.

”Koko suunnittelu valmistuu tämän vuoden joulukuussa. Rakentamisen odotetaan käynnistyvän tämän vuoden lopussa 139 miljoonan bahtin budjetilla. Lasiterassilla turistit voivat nähdä kauniit näkymät Surin Beachille ja Cherng Talaylle lasin kautta. Rewa päätti.

Sillä välin Rawain asukkaat ovat sopineet taivaskävelyprojektista Khao Daengissa (Punainen kukkula) Rawaissa lähellä Phrom Thep Capea, Mueang Phuketin alueella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.