Wichit järjestää tsunamievakuointiharjoituksen myöhemmin tänään, varoittaa liikenteestä

Wichit, Mueang Phuket -

Wichitin kunta varoittaa liikenteestä tsunamievakuointiharjoituksen vuoksi, joka pidetään tänään iltapäivällä, 20. heinäkuuta.

Harjoitus tuli perässä Phuketin kuvernööri on määrännyt asianomaiset viranomaiset pysymään ajan tasalla ja seuraamaan tarkasti valtamerten maanjäristystilanteita.

Wichitin kunta sanoo, että evakuointiharjoitus on "Table Top Exercise: TTX" -tyyli ZOOM-järjestelmän kautta. Harjoitukseen sisältyy varoituskäytäntöjä, evakuointiharjoituksia ja suojan hallintaa.

Harjoituksen tarkoituksena on varautua mahdollisiin katastrofeihin ihmishenkien menetyksien ja vahinkojen estämiseksi sekä asukkaiden ja matkailijoiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Evakuointireitti kulkee Ao Yon Beachiltä Wichitin kunnan suojaan. Wichitin kunta on varoittanut liikenteestä reitillä, joka sisältää sireeniajoneuvoja ja ambulansseja. Harjoitus alkaa klo 1-00

Samaan aikaan Karon ja Phuketin kaupungin kunta järjestää myös tsunamievakuointiharjoitukset tänä iltapäivänä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.