Epäilty pidätettiin murtaututtuaan moniin taloihin Phuketin Wichitissä

Wichit, Phuket -

Epäilty on pidätetty, kun hän murtautui taloon Wichitissä, Mueang Phuketissa tällä viikolla. Hän myönsi poliisille murtautuneensa moneen taloon aiemmin Wichitissä ja Phuket Cityssä.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä Mr. Kittisakin (ikä ja koko nimeä ei annettu) matkapuhelinliikkeen edessä Koh Sireyssä, Rasadan osa-alueella, Mueang Phuketin alueella. Häneltä takavarikoitiin 12,000 1,500 bahtia arvoinen matkapuhelin, naisen kukkaro, jossa oli 3,000 500 bahtia käteistä, silmälasit XNUMX XNUMX bahtia ja XNUMX bahtia arvoinen rannekoru.

Sunnuntaina (17th) hän murtautui taloon Soi Pattana Uthitissa Sakdidet Roadilla Wichitissä. Hän myönsi murtautuneensa taloihin Wichitissä kolme kertaa ja kerran äskettäin Phuket Cityssä.

Kittisak vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta yöllä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.