Phuketin kansainvälisten matkustajien määrä parani 45 prosenttia Thailand Passin peruttua intialaisten johdolla, sanoo Phuketin lentokentän johtaja

Phuket -

Yli 20,000 XNUMX matkustajaa saapuu Phuketin kansainväliselle lentokentälle päivässä nyt sen jälkeen, kun Thailand Pass peruutettiin ja rajarajoitukset poistettiin viime kuukausina.

Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tanod kertoi Phuket Expressille: "Kansainvälisten matkustajien määrä on kasvanut lentoasemalla noin 45 prosenttia sen jälkeen, kun Thailand Pass on peruutettu. Matkustajien kokonaismäärä on noin 20,000 12,000 päivässä. Kansainväliset matkustajat ovat noin 8,000 XNUMX, kun meillä on XNUMX XNUMX kotimaan matkustajaa päivässä. Suurin osa kansainvälisistä matkustajista on intialaisia, ja niitä seuraavat Lähi-idän turistit, erityisesti Saudi-Arabiasta.

– Lentokentälle saapuu ja lähtee jopa 100 lentoa päivässä. Lisää intialaisia ​​lentoyhtiöitä on myös tulossa yhdistelmään lentokentällä ja avaamaan lentoja ja aikatauluja kysynnän kasvaessa. Odotamme 80 prosentin kasvun lentokentälle saapuvien turistien määrän tänä tulevana sesonkiaikana verrattuna ennen Thailand Passin poistamista”, Monchai selitti.

Intialaiset turistit ovat Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) mukaan johtaneet maksun palaamiseen kuningaskuntaan, ja tämän suuntauksen odotetaan kasvavan ja laajenevan lomien lähestyessä. TAT suunnittelee myös enemmän intialaisia ​​tapahtumia ja kampanjoita lisätäkseen liikennettä Intiasta.

Kolmas vuosineljännes on myös tärkein kausi ulkomaisten häiden järjestämiseen intialaisille turisteille Phuketissa, jotka ovat yleensä runsaita tapahtumia, joissa on satoja vieraita ja jotka ovat merkittävä tulonsaaja Phuketin taloudelle, erityisesti lomakeskuksissa, joissa on paljon häitä ja tapahtumia, TAT totesi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.