Phuketin ja Andamaanien maakunnat varoittavat rankkasateet ja äkilliset tulvat

Phuket -

Voimakkaat sateet ja äkilliset tulvat ovat voimassa Phuketin ja Andamanin maakunnissa heinäkuun 20.th heinäkuuhun 24th, 2022.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on antanut viimeisimmän säävaroituksen tänään (19th ). Ilmoituksen mukaan heinäkuun 20. päivän aikanath heinäkuuhun 24th, lounaismonsuuni kattaa Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden. Avomerellä tulee lisää sateita ja mahdollisia äkillisiä tulvia, voimakasta tuulta ja jopa kahden metrin korkeita aaltoja.

Kaikkien alusten tulee toimia varoen. Pysy kuulolla tulevista sääpäivityksistä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.