Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: punaiset liput rannoilla, brittiläinen ja thaimaalainen mies hukkui ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 11. heinäkuuta 2022 sunnuntaihin 17. heinäkuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Punaiset liput on nostettu monilla Phuketin rannoilla, kuten Patong Beachillä, varoittamaan rannalla kävijöitä ja uimareita voimakkaista tuulista ja aalloista heinäkuun 12. päivänä. Punaisten lippujen odotetaan jatkuvan heinäkuun 13. päivänä monilla alueilla.

Tämä seurasi Thaimaan ilmatieteen laitoksen ilmoitusta, jonka mukaan Andamaanienmerelle ennustetaan voimakkaita tuulia ja aaltoja voimakkaan lounaisen monsuunin vuoksi 14. heinäkuuta 2022 asti.

2. Kaksi ihmistä on julistettu kuolleeksi, kun häämatkallaan ollut miespuolinen brittituristi hukkui sekä thaimaalainen, joka yritti auttaa pelastamaan brittituristin henkeä Kata Beachillä punaisen lipun alueella 14. heinäkuuta.th.

Pelastustiimit saapuivat rannalle etsimään miespuolista brittiläistä turistia, 34 (MR.ALI MOHAMMED MIAN) ja miespuolista thaimaalaista turistia, 55 (Dr. Surasit Pongaohapan). Hengenpelastajat olivat jo vetäneet molemmat miehet vedestä. Heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, jossa he molemmat julistettiin traagisesti kuolleiksi.

Kata Beachillä lomaileva thaimaalainen lääkäri Surasit Pongaohapan sai kunnian omistautumisestaan, kun hänet julistettiin kuolleeksi kiirehtiessään pelastamaan voimakkaiden ja suurten aaltojen alla hukkuvaa brittituristia Phuketissa torstaina 14. heinäkuuta.

Hän lahjoittaa ruumiinsa myös Chiang Main yliopiston lääketieteelliselle tiedekunnalle ruumiintutkimusta varten.

Kaksi ulkomaalaista turistia pelastettiin taisteltuaan aaltoja vastaan ​​Kata Beachillä, samalla rannalla ja samana päivänä, jolloin kaksi muuta turistia kuoli.

Molemmissa tapauksissa turistit menivät uimaan huolimatta monista punaisista lipuista, uimakieltokylteistä ja hengenpelastajat, jotka varoittivat ihmisiä olemasta veteen.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew vieraili hengenpelastajien luona Patong Beachillä varmistaakseen, että turvatoimenpiteitä noudatetaan voimakkaiden aaltojen, tuulen ja huonon sään vuoksi.

Kuvernööri Narong kertoi The Phuket Expressille: "Tulin tänne rohkaisemaan hengenpelastajaa, koska tämä on monsuunikausi ja voimakkaat aallot. Haluamme, että turistit vierailevat Phuketin rannoilla onnellisina ja turvallisina.

2. Sveitsiläinen kapteeni ja hänen tyttärensä on pelastettu, kun hänen jahtinsa hajosi lähellä Naka-saarta Phuketin edustalla voimakkaan tuulen ja aaltojen aikana.

Kapteeni kuitenkin kertoi laivastolle, ettei hän halunnut vetäytyä takaisin rantaan ja halusi maksaa veneensä korjaamisesta ja lähtemisestä omalla voimallaan.

3. Hotellivaraushinnat Phuketissa ovat nousseet 60 prosenttia näiden viiden päivän pituisten lomien aikana, sanoi TAT:n (Thaimaan matkailuviranomaisen) korkea virkamies.

Suurin osa varauksista on heinäkuun 13. päivänäth heinäkuun 15 päiväänth kun useimmat hotellit ovat lähes täynnä. Jotkut hotellivaraushinnat ovat täynnä jopa 80 prosenttia.

4. Monet alueet Phuketissa nähtiin tulvineen heinäkuun 16. päivänä jatkuvan rankkasateen vuoksi.

Tulva tapahtui useilla alueilla Muengin alueella, erityisesti Phuket Radio Thailandin parkkipaikalla ja Phuket Rajabhatin yliopiston sisäänkäynnillä.

Sillä välin Phuketin kaupungin kunta on heidän mukaansa ratkaissut kolme toistuvaa tulva-aluetta Phuket Cityssä.

Saroj Angkanapilart kertoi Phuket Expressille: "Phuketin kaupungin kolme tärkeintä tulva-aluetta olivat Srisutas - Amphur -risteyksessä, joka suuntasi Koh Sireylle, Samkongin alueelle ja Sakdidetille.

5. Taksinkuljettaja Phuketissa löysi taksistaan ​​lompakon ennen kuin palautti sen ulkomaalaiselle omistajalle.

Ulkomaalainen turisti oli iloinen saatuaan lompakkonsa. Hän tarkisti lompakkoaan ja sanoi, että kaikki oli vielä ehjä. Hän sanoi kiitokset taksinkuljettajalle ja Phuketin matkailupoliisille hyvästä teosta.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.