Phuket järjestää tsunamievakuointiharjoituksen myöhemmin tällä viikolla

Phuket -

Phuketin kaupungin kunta kutsuu ihmisiä mukaan tsunamievakuointiharjoitukseen keskiviikkona 20. heinäkuuta.

Harjoitus tuli perässä Phuketin kuvernööri on määrännyt asianomaiset viranomaiset pysymään ajan tasalla ja seuraamaan tarkasti valtamerten maanjäristystilanteita.

Phuketin kaupungin kunta sanoo, että evakuointiharjoitus on "Table Top Exercise: TTX" -tyyli. Harjoitukseen sisältyy varoituskäytäntöjä, evakuointiharjoituksia ja suojan hallintaa.

Harjoituksen tarkoituksena on varautua mahdollisiin katastrofeihin ihmishenkien menetyksien ja vahinkojen estämiseksi sekä asukkaiden ja matkailijoiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Phuket Cityn evakuointiharjoituksen seitsemän riskialuetta ovat Saphan Hinin julkinen puisto, Sane Suk -yhteisö, Kor Pai -yhteisö, Soi Ton Poen yhteisö, 40 huoneen yhteisö, Phuket Vocational College ja Bang Naew Municipality School.

Harjoitus on 20 klo 2022 alkaen. Evakuointiharjoituksen suoja sijaitsee Sanam Chaissa Narisorn Roadilla Talad Yain osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.