Bussi-, julkinen pakettiauto ja taksinkuljettajat Phuketin lentokentällä tarkastettiin satunnaisesti virtsan huumetesteillä

Phuket -

Phuketin kansainvälisen lentokentän kuljettajat on tarkastettu satunnaisesti virtsan huumetestien varalta kampanjassa, jota kutsutaan nimellä "White Airport".

Kampanja järjestettiin tänään (18th) ja jota johtaa Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tanod. Häneen liittyivät Phuket Tourist Police, Tha Chatchai Police ja Phuket Land Transport Office (PLTO).

Mr. Monchai kertoi Phuket Expressille: "Kampanjan tarkoituksena on varmistaa turistien turvallisuus, jotka käyttävät taksi- ja bussipalveluja Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla, jossa turistien määrää on nyt lisätty."

”Kuljettajilta on tarkastettu satunnaisesti virtsan huumetestit. Kuljettajat, joiden huumetestit eivät olleet positiivisia, saivat tähden muotoisen tarran, jossa oli merkintä "Valkoinen lentokenttä", jossa oli heidän autonsa numero ja nimi. Monchai päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.