Loukkaantunut delfiini kuoli pesun jälkeen Patong Beachillä – VIDEOT

Patong -

Loukkaantunut delfiini kuoli huuhtoutuessaan Patong Beachillä eilen (17. heinäkuuta).

Patongin hengenpelastajat ilmoittivat pelastustyöntekijöille, että he löysivät delfiinin huuhtoutumassa rannalle lähellä Coral Beach Bridgeä lähellä Taweewong Roadia.

Pelastustyöntekijät ottivat yhteyttä Phuket Marine Biological Centeriin (PMBC) Cape Panwassa Wichitissä ennen rannalle menoa.

He saapuivat paikalle löytääkseen delfiinin lähellä rantaa. Hengenpelastajat käyttivät muovilevyä pitämään delfiiniä vedessä odottaessaan PMBC:n henkilökuntaa. Delfiinille oli loukkaantunut joitakin haavoja evässään.

Delfiini vietiin hoitoon Phuket Marine Biological Centreen Cape Panwassa, Wichitin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella. Myöhemmin se kuitenkin valitettavasti julistettiin kuolleeksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.