Nainen pelastettiin turvallisesti hypättyään sillalta Phuket Townissa

KUVA: Phuketin aika

Phuket -

Ahdistunut nainen on pelastettu hypättyään sillalta Phuket Townissa tänä aamuna (17. heinäkuuta)th).

Kusoldharmin pelastustyöntekijöille ilmoitettiin, että nainen oli jo hypännyt Gor Janin sillalta Talad Yain osa-alueella kello 5.

He saapuivat paikalle löytääkseen thaimaalaisen, 31-vuotiaan naisen, kanavasta lähellä siltaa. Vesi kanavassa oli matalaa ja hänet nostettiin vedestä ennen kuin hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Hänen nimensä salattiin itsemurhiin liittyvien tarinoiden toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Ei ollut heti selvää, mikä sai hänet hyppäämään sillalta, eikä hän vastannut tapausta koskeviin kysymyksiin.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Phuket Express ehdottaa Thaimaan samarialaisia, joihin pääsee täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.