Phuketin taksinkuljettaja palauttaa lompakon ulkomaalaiselle turistille

Phuket -

Taksinkuljettaja Phuketissa löysi taksistaan ​​lompakon ennen kuin palautti sen ulkomaalaiselle omistajalle.

Tom Sukkasem, taksinkuljettaja-aseman päällikkö taksipysäkillä lähellä Keski-Phuketia, soitti Phuket Tourist Police 1155 -tukinumeroon viime viikon lopulla.

Tom kertoi poliisille, että Kampanart Chaiyakarn, taksinkuljettaja taksissa, löysi taksistaan ​​lompakon, joka saattoi kuulua hänen uusimmalle ulkomaiselle turistiasiakkaalleen.

Phuketin turistipoliisi sai lompakon ennen kuin tunnisti sen omistajan. Patongin hotellissa yöpynyt ulkomaalainen turisti otettiin yhteyttä Phuketin turistipoliisiasemalle.

Ulkomaalainen turisti oli iloinen saatuaan lompakkonsa. Hän tarkisti lompakkoaan ja sanoi, että kaikki oli vielä ehjä. Hän kiitti taksinkuljettajaa ja Phuketin matkailupoliisia hyvästä teosta. Turistin nimeä ja kansallisuutta ei julkistettu, vaikka hän poseerasi kuvissa nähtynä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.