Paljon turisteja vieraili Phuketin saarilla ja Phrom Thep Cape -kadulla viime pitkien lomien aikana, sanovat Phuketin viranomaiset ja Thaimaan matkailuviranomainen.

Phuket -

Monet thaimaalaiset ja ulkomaiset matkailijat vierailivat Phuketin saarilla ja Phuketin maamerkillä Phrom Thep Capella näiden pitkien lomapäivien aikana.

Thaimaassa on viisipäiväinen viikonloppu, sillä kaksi buddhalaista lomaa lähestyy heinäkuun 13. päivänä Asanha Bucha -päivänä ja 14. päivänä buddhalaisen paaston alkaessa, kun taas hallitus ilmoitti 15. päivän erityislomaksi.

Sekä thaimaalaiset että ulkomaiset turistit kerääntyivät Phuketin laitureille ja Phuketin maamerkille Phromthep Cape -kadulle. Thaimaan turistien yleisin lause on "Jos et ole käynyt Phrom Thep Capessa, et ole saapunut Phuketiin."

Samaan aikaan Phuketin merenkulkutoimiston johtaja Nachapong Pranit kertoi Phuket Expressille: "Phuketin saarilla vieraili paljon turisteja näinä pitkinä lomapäivinä, kun verrataan tavallisiin päiviin. Olemme tarkastaneet veneet, jahdit ja laiturit varmistaaksemme, että turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Olemme myös tarkastaneet kapteenien ja merikulkuneuvojen luvat."

Tourism Authority of Thailand (TAT) Phuket Office on arvioinut noin 196,870 XNUMX thaimaalaista ja ulkomaalaista turistia vierailevan Phuketissa näiden miljoonien bahtien tuottamien pitkien lomapäivien aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.