Phuketin Muengin alue tulvi viime yönä jatkuvien rankkasateiden vuoksi

Phuket -

Monet alueet Phuketissa nähtiin tulvineen tänä aamuna, heinäkuun 16. päivänä, viime yön jatkuvan rankkasateen vuoksi.

Paikallisten raporttien mukaan tulva tapahtui useilla alueilla Muengin alueella, erityisesti Phuket Radio Thailandin parkkipaikalla ja Phuket Rajabhatin yliopiston sisäänkäynnillä. Talojen kerrottiin vaurioituneen ja myös talojen aidat pyyhkäisivät pois tulvan.

Muengin piirin päällikkö Suwit Suriyawong ja kylän päällikkö aloittivat aluetarkastuksen tänä aamuna ja koordinoivat osapiirikunnan kanssa vahinkojen arvioimista ja kiireellisen avun antamista paikallisille asukkaille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.