Phuketin kuvernööri vierailee Patongin rannalla varmistaakseen turvatoimenpiteet hukkumiskuolemien ja lukuisten turistien pelastuksen jälkeen

Phuket -

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew vieraili hengenpelastajien luona Patong Beachillä varmistaakseen, että turvatoimenpiteitä noudatetaan voimakkaiden aaltojen, tuulen ja huonon sään vuoksi.

Kuvernööri Narong kertoi The Phuket Expressille: "Tulin tänne rohkaisemaan hengenpelastajaa, koska tämä on monsuunikausi ja voimakkaat aallot. Haluamme, että turistit vierailevat Phuketin rannoilla onnellisina ja turvallisina.

Kuvernööri Narong on määrännyt asiaankuuluvat viranomaiset ja hengenpelastajat tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa turisteille erityisesti rantaturvallisuuden ympärillä. Kuitenkin Patong Beachin hengenpelastajat ovat valmiita kaikkiin ongelmiin, jotka voivat kuvernöörin mukaan lisätä turistien luottamusta.

Kuvernööri Narong totesi, että hengenpelastajat koulutettiin vähentämään vastakkainasettelua turistien kanssa, jotka kieltäytyvät noudattamasta uimakieltokylttejä ja punaisia ​​lippuja ja kannustavat turisteja olemaan menemättä veteen kunnioittaen.

Turistit, jotka eivät noudata hengenpelastajien ohjeita ja jättävät huomiotta kaksikieliset kyltit ja liput, jotka varoittavat uimisesta voimakkaille aalloille ja tuulelle, ovat johtaneet useisiin suuriin tapauksiin Phuketissa viime aikoina, kuten alla näkyy.

Vierailu tuli sen jälkeen kaksi ihmistä on julistettu kuolleeksi, kun häämatkallaan ollut brittiläinen miesturisti hukkui sekä thaimaalainen, joka yritti auttaa pelastamaan brittituristin henkeä Kata Beachillä punaisen lipun alueella 14. heinäkuuta.th.

Se seurasi myös muita turisteja, jotka joutuivat äskettäin ongelmiin meressä Phuketissa ja pelastuivat.

Kaksi ulkomaalaista turistia pelastettiin taisteltuaan aaltoja vastaan ​​Kata Beachillä, samalla rannalla ja samana päivänä, jolloin kaksi muuta turistia kuoli.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.