Kathun piirikunta järjestää Kathu Cultural Roadin edistääkseen paikallista kulttuuria ja perinteitä 15.-17

Kathu, Phuket –

Kathun piirin viranomaiset ovat järjestäneet "12th Annual Kathu Cultural Road" -tapahtuman 15.-17 edistääkseen Kathun ihmisten kulttuuria ja perinteitä.

Phuketin apulaiskuvernööri Amnuay Phinsuwan johti kulttuuritapahtuman avajaistilaisuutta, johon liittyi Kathun kunnan pormestari Chaianan Suthikul, hallituksen virkamiehet ja vierailijat.

Chaianan kertoi, että tapahtuma järjestettiin lopulta vuonna 2022 kahden vuoden tauon jälkeen Covid-19-epidemian vuoksi. Sen tarkoituksena on välittää ja edistää Kathun kaupunginosan perinteistä kulttuuria ja kaunista ympäristöä sekä laajentaa kulttuuria matkailualalle ja vahvistaa paikallisyhteisön taloutta paikallisten ruoalla, kulttuurilla, vaatteilla ja suhteilla. ihmiset.

Tapahtumassa on myös näyttelyitä hänen kuninkaallisen majesteettinsa kuninkaan kunniaksi ja esi-isiensä kunnioittamisen perinteeseen, kulttuuriesityksiä, kaivosnäyttely, ruokaa ja juomaa sekä viihdetoimintaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.