Viisi ulkomaalaista turistia selvisi vakavilta vammoilta Tuk Tuk -taksin kaatuessa Patongissa

KUVA: Newshawk Phuket

Patong -

Viisi ulkomaalaista turistia on selvinnyt vakavilta vammoilta, kun tuk-tuki kaatui Patongissa perjantai-iltana (15. heinäkuuta).

Patongin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 6 siltatiellä lähellä Tri Trang Beachia Patongissa.

He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaatuneen keltaisen Tuk Tuk -taksin. Tuk Tuk -taksista oli noussut ulos viisi ulkomaalaista matkustajaa. Kolme Tuk Tukissa ollutta henkilöä loukkaantui lievästi, mukaan lukien kuljettaja. Heidät vietiin paikalliseen sairaalaan.

On epäselvää, mikä aiheutti onnettomuuden, eikä kuljettaja ollut vammojensa vuoksi tavoitettavissa haastatteluun.

KUVA: Newshawk Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.