Thaimaan uusi maanomistusoikeuspolitiikka tähtää kotimaan talouteen potentiaalisten ulkomaalaisten keskuudessa, hallitus sanoo

KUVA: Prachachat

Bangkok -

Thaimaan hallitus on selventänyt, että maanomistusoikeuspolitiikka houkutella suuria potentiaalisia ulkomaalaisia, että sen tavoitteena on sallia vain tietyt ulkomaiset sijoittajat asuntoihin, joissa on enintään 1 rai tietyillä alueilla, myymättä koko maata.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana totesi tänään 15. heinäkuuta, että hallitus myöntää tietyille potentiaalisille ulkomaalaisten ryhmille luvan oleskella kuningaskunnassa 25. toukokuuta 2022 annettujen taloudellisten ja investointien elvytystoimenpiteiden mukaisesti.

Neljä potentiaalisten ulkomaalaisten pääryhmää ovat varakas väestö, eläkeläiset, liikemiehet/sijoittajat, jotka haluavat työskennellä Thaimaassa, ja erityiset "asiantuntijat".

TPN huomauttaa, että monet asiat siitä, kuka tarkalleen, tarkalleen, on oikeutettu ja kuinka paljon sijoituksia, ei ole vielä täysin selvää.

Maalain 96 §:n mukaan ulkomaalaisten on kuitenkin sijoitettava vähintään 40 miljoonaa bahtia vähintään 3 vuodeksi tietyntyyppiseen liiketoimintaan, kuten arvopaperi- ja pörssilain nojalla perustettuihin infrastruktuurirahastoihin tai kiinteistöliiketoimintaan. .

Thanakorn selvensi myös, että sisäministeriön ilmoittama maksualennus 2 prosentista 0.01 prosenttiin maa-asuntojen ja asuntojen ostamisesta enintään 3 miljoonalla bahtilla koskee vain Thaimaan asukkaita.

Hallitus uskoi, että tällaiset toimenpiteet kasvattaisivat ulkomaisten sijoittajien menoja noin 1 biljoonaan bahtiin viidessä tilikaudessa, lisäten kotimaisia ​​investointeja 5 miljardilla bahtilla ja tuottaisivat tuloja veronkannasta 800 miljardia bahtia.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.