Thaimaan kuninkaallinen lehti ilmoittaa sääntelevän ajokorttien takavarikointia epäpäteviltä kuljettajilta, jotka käyttäytyvät aggressiivisesti

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Royal Gazette julkaisi keskiviikkona, 13. heinäkuuta, Thaimaan kuninkaallisen poliisin ja maaliikenneministeriön ajokorttien takavarikointia koskevat määräykset aggressiivisesti käyttäytyviltä kuljettajilta.

Asetus tulee voimaan kuuden kuukauden kuluttua siitä, kun se on julkaistu Royal Gazettessa, tai suunnilleen tammikuussa 2023.

Asetus antaa Thaimaan viranomaisille oikeuden takavarikoida ajokortit, tallentaa takavarikoinnin sähköisten kanavien kautta ja väliaikaisesti keskeyttää ajoneuvon käyttö niiltä kuljettajilta, joilla on psyykkisiä haasteita tai aggressiivisia tunteita, jotka voivat vaikuttaa ajokykyyn.

Tämä koskee myös kuljettajia, jotka käyttäytyvät aggressiivisesti ja huonosti ja ilmaisevat väkivaltaisia ​​tunteita tai muita käyttäytymismalleja, jotka vaikuttavat heidän ajokykyynsä sillä hetkellä.

Tämä on liikennekurin eduksi ja epäpätevien kuljettajien tehokkaaksi hallitsemiseksi yleisen turvallisuuden vuoksi, Royal Gazette totesi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.