Aluearmeijan komentaja ja kuusi muuta loukkaantuivat helikopterin hätä-onnettomuudessa Songkhlassa

KUVA: MGR Online

Songkhla -

Armeijan alueen neljäs komentaja kenraaliluutnantti Kriangkrai Srirak ja kuusi muuta ihmistä loukkaantuivat sen jälkeen, kun armeijan helikopterin hätätörmäys laskeutui kumiviljelmään Thepan alueella Songkhlassa tänä aamuna (heinäkuun 15.th).

Helikopterin moottorissa näytti olevan ongelmia, joiden vuoksi lentäjä teki hätälaskun ja törmäsi kumiviljelmään.

Pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen seitsemän loukkaantunutta, mukaan lukien armeijan alueen neljäs komentaja kenraaliluutnantti Kriangkrai Srirak. Yksi heistä jäi loukkuun. Heidät kaikki vietiin armeijan sairaaloihin.

Neljännen armeijan alueen apulaiskomentaja kenraalimajuri Pramote Promin sanoi lehdistölle: "Helikopteri lähti Hatyaista Songkhlassa matkalla Pattaniin heidän säännölliseen tehtäväänsä. Kenraaliluutnantti Kriangkrai oli tietoinen pelastushenkilöstön saapuessa paikalle. Hän on saanut joitain vammoja. Hänen terveytensä tarkistetaan täysin."

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.