Kannabiksesta ja hampusta tulee uusi suosituin matkailutrendi Thaimaassa ja positiivinen pehmeä voima, Bhumjaithai sanoo

Bangkok -

Suphachai Jaismut, Bhumjaithai-puolueen listattu kansanedustaja ja kannabislakia käsittelevän komitean jäsen, vaati, että kannabiksen ja hampun dekriminalisoinnista tulee Thaimaan uusi matkailutrendi kielteisen pehmeän voiman sijaan.

Hän kirjoitti lausuntonsa verkossa eilen 14. heinäkuuta, että marihuanasta tulee varmasti maan pehmeä voima ja uudenlainen matkailukohde.

Hän totesi: "Todiste on, että vaikka kannabiksen laillistamisen painostamisesta huolimatta Thaimaan Aeronautical Radio odottaa noin 430,000 XNUMX lentoa Thaimaahan vuoden loppuun mennessä. Tämä osoittaa, että turistit eivät ole huolissaan kannabispolitiikasta. Heidän on täytynyt tutkia, mitä voi ja mitä ei voi tehdä Thaimaassa ennen matkaansa tänne. Heidän täytyy olla jo tietoisia marihuanasta ja heidän on jo tiedettävä, missä sen käyttöraja on."

Suphachai mainitsi myös useissa maissa aiemmin sovelletun "Cannabis Tourism" ja "2020 MMGY Travel Intelligence and Enlighten Strategies" -tutkimuksen, joka paljasti, että 29 prosenttia vapaa-ajan matkustajista on kiinnostunut kannabikseen liittyvästä matkailusta. Hän lainasi myös kuuluisan matkailumediasivuston Onceinlife.co:n tietoja, joiden mukaan Yhdysvalloissa kannabiksen käyttöä kokevien matkailijoiden menot olivat jopa 4.5 miljardia dollaria vuonna 2021.

"Marihuana on ehdottomasti "tilaisuus" Thaimaassa. Jokainen maa, joka hyödyntää tällaisen tilaisuuden saadakseen siitä suurimman hyödyn, on maa, joka toteuttaa sen. Onneksi Thaimaa on se maa, hän lisäsi.

Tämä on todennäköisesti hyvä uutinen monille kannabiksen ystäville, sillä Supachai on merkittävä jäsen komiteassa, joka työskentelee Thaimaan kannabiksen käytön pysyvien sääntöjen ja määräysten parissa. Vaikka viranomaiset väittävät edelleen, että marihuanan dekriminalisointi on tarkoitettu vain lääketieteelliseen käyttöön, todellisuudessa se on myös laillistanut kodin yksityisen virkistyskäytön. Julkinen käyttö on kielletty savuun keskittyvillä häiriösäännöksillä.

Supachai vastasi kriitikoille, jotka väittivät verkossa, että marihuanan dekriminalisointi voisi vahingoittaa matkailua ja pelotella huumeesta huolissaan olevia turisteja, mistä hän on jyrkästi eri mieltä. Monet näistä arvostelijoista olivat uskonnollisista ryhmistä, jotka henkilökohtaisesti olivat eri mieltä laillistamisesta uskonnollisista syistä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.