Kaksi ihmistä loukkaantui, kun heidän moottoripyöränsä putosi paikalliselta tieltä Patong Hillillä

KUVA: Sano hei

Patong -

Kaksi ihmistä loukkaantui, kun heidän moottoripyöränsä putosi paikalliselta tieltä Patong Hillissä.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta eilen iltapäivällä (13th). He saapuivat paikallistielle löytääkseen moottoripyörän mäen alareunasta kahden loukkaantuneen ihmisen kanssa.

Pelastustyöntekijät tukivat itsensä köysillä ennen kuin menivät alas mäkeä auttamaan loukkaantuneita. Loukkaantuneet moottoripyöräilijät vedettiin ylös köysien avulla ennen kuin heidät vietiin paikalliseen sairaalaan.

Onnettomuuden syy ei ollut heti selvä, ja sää oli tuolloin selkeä.

KUVA: Sano hei

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.