Phuketin buddhalaiset osallistuvat Asahna Buchan kynttiläseremonioihin, uskonnolliset vapaapäivät jatkuvat

Phuket -

Monet Phuketin buddhalaiset liittyivät kynttiläseremonioihin (Wien Tien) Asahna Bucha -päivänä eilen illalla (13. heinäkuuta)th) paikallisissa temppeleissä.

Asanha Bucha -päivää vietetään vuosittain kahdeksannen kuun täysikuupäivänä, koska se oli päivä, jolloin Buddha piti ensimmäisen opetuksensa, joka tunnetaan nimellä neljä jaloa totuutta, sen jälkeen, kun hän oli valaistunut viidelle ensimmäiselle opetuslapselleen 2,500 vuotta sitten.

Eilen illalla klo 7 Mongkol Nimit -temppelissä Phuketin kaupungissa Phuketin kuvernöörin Naroong Woonciewin johtamat buddhalaiset kuuntelivat saarnoja ennen kynttiläseremonian suorittamista (Wien Tien) kävelemällä myötäpäivään kolme kertaa temppelin stupan ympäri kynttilöitä ja kukkia käsin.

Tänään alkaa buddhalainen paasto ja samalla uskonnollinen loma, mikä tarkoittaa, että valtion virastot ovat kiinni ja alkoholin myynti on kielletty. Pitkät lomat jatkuvat ensi maanantaihin 18. päivään asti, vaikka alkoholin myynti on sallittu huomisesta 15. päivästä alkaen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.