114 lautalla olevaa matkustajaa juuttuu tilapäisesti hiekkapalkkiin lähellä Phangan Islandia

KUVA: Naewna

Phangan, Surat Thani –

Lautta, jossa oli 114 thaimaalaista ja ulkomaalaista matkustajaa ja 35 autoa, juuttui tilapäisesti hiekkapalkkiin lähellä Phangan-saarta Surat Thanissa eilen iltapäivällä (13. heinäkuuta)th).

Koh Phanganin piiripäällikkö Wijarn Juntawitjit sanoi lehdistölle: "Lautta lähti Koh Phanganin laiturilta eilen aamulla (13. heinäkuuta)th) 114 thaimaalaista ja ulkomaalaista matkustajaa sekä 35 henkilö- ja kuorma-autoa. Lautta oli matkalla Don Sakin alueelle Surat Thanissa."

"Kymmenen minuuttia lautan lähdön jälkeen sen kerrottiin juuttuneen hiekkapalkkiin. Paikalle kutsuttiin merenkulkuministeriön Koh Phanganin toimiston virkamiehet. Klo 10 lautan kapteeni oli onnistunut muuttamaan pois hiekkapalosta ennen matkan jatkamista ja saapumaan lopulliseen määränpäähänsä. Wijarn selitti.

"Heinäkuun 11th, toinen lautta jumissa saman laiturin lähellä. Matkustajat olivat jumissa tällä lautalla viisi tuntia. Molemmissa tapauksissa monet matkustajat olivat pettyneitä palveluihinsa, ja jotkut vaativat hyvitystä tai korvausta menetetystä ajastaan. Wijarn päätti.

Ei ollut heti selvää, saisiko joku suuttuneista matkustajista korvauksia tai edes pyytäisikö lauttayhtiö muodollista anteeksipyyntöä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.