Myrsky kaatoi puita ja sähköpylväitä Kamalassa

Kamala -

Voimakkaat tuulet ja rankkasateet kaatoivat puita ja sähköpylväitä Kamalassa, Phuketissa eilen aamulla (12. heinäkuuta)th).

Baan Nakassa Kamala puita ja sähköpylväitä oli kaatanut voimakkaat tuulet eilen aamulla ennen laskeutumista ja vahingoittaneet taloja, ravintolaa ja useita ajoneuvoja. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan raportoitu.

Kamala Tambolin hallintojärjestön (OrBorTor) henkilökunta meni paikalle kaatamaan ja poistamaan puita alueelta. Tarkkaa arviota taloudellisista vahingoista toimivaltaiset viranomaiset eivät antaneet.

Voimakas tuuli, aallot ja rankkasateet jatkuvat Phuketin ja Andamanin maakunnissa heinäkuun 9th heinäkuuhun 14th, 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.