Phuketissa on toistaiseksi vähemmän rannalla kävijöitä viiden pitkän loman ensimmäisenä päivänä, syynä on huono sää

Phuket -

Monsuunivaroitusten ja voimakkaiden aaltojen vuoksi Patong Beachillä ei ollut tänään paljon rannalla kävijöitä. Patong Beachin toimijat sanoivat, että heidän liiketulonsa olivat laskeneet ennen lomakautta, mutta syyttivät siitä säätä eivätkä turisteja.

Phuket Express vieraili Patong Beachillä tänään (13th), joka on pitkän loman alku.

Thaimaassa on viisipäiväinen viikonloppu, sillä kaksi buddhalaista lomaa lähestyy heinäkuun 13. päivänä Asanha Bucha -päivänä ja 14. päivänä buddhalaisen paaston alkaessa, kun taas hallitus ilmoitti 15. päivän erityislomaksi.

Yksi rantaoperaattoreista kertoi Phuket Expressille: "Pitkiä lomapäiviä lukuun ottamatta, tämä on hiljainen sesonki ja tämä aika vuodesta jopa paljon ennen Covid-19:ää on aina ollut huono, koska on monsuunikausi."

Thaimaan meteorologinen laitos varoittaa rankoista tai erittäin rankoista sateista suurimmassa osassa Thaimaata sekä voimakkaasta tuulesta ja aalloista Andamaanienmerellä, mukaan lukien Phuket, 11.-14.

”Sää ei ole nyt sopiva rantaharrastuksiin, mikä ei ole meille onnekas. Näemme kuitenkin edelleen ulkomaisia ​​turisteja kävelemässä rannalla. Suurin osa heistä on intialaisia, mutta he eivät käytä rahaa rantamyyjien kanssa. Yrityksemme, kuten hierontaliikkeet ja ravintolat lähellä rantaa, ovat erittäin hiljaisia. Rantakauppias lisäsi.

Punaiset liput on nostettu monilla Phuketin rannoilla, kuten Paying Beachillä, varoittamaan rannalla kävijöitä ja uimareita voimakkaista tuulista ja aalloista eilen (12. heinäkuuta). Punaisten lippujen odotetaan jatkuvan tänään, 13. heinäkuuta, monilla alueilla.

"Toivomme, että ulkomaisia ​​turisteja tulee lisää ennen tämän vuoden loppua sesonkiaikana, joka alkaa lokakuun lopulla." Nimeämätön rantamyyjä päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.