Phuketin hotellivaraukset lisääntyvät merkittävästi pitkien lomien aikana, monet kotimaiset ja ulkomaiset matkailijat odottavat

Phuket -

Hotellivaraushinnat Phuketissa ovat nousseet 60 prosenttia näiden viiden päivän pituisten lomien aikana, sanoi TAT:n (Thaimaan matkailuviranomaisen) korkea virkamies.

Thaimaassa on viisipäiväinen viikonloppu, sillä kaksi buddhalaista lomaa lähestyy heinäkuun 13. päivänä Asanha Bucha -päivänä ja 14. päivänä buddhalaisen paaston alkaessa, kun taas hallitus ilmoitti 15. päivän erityislomaksi.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Phuket Officen johtaja Nanthasiri Ronnasri kertoi Phuket Expressille: "Näiden pitkien lomien aikana hotellien sisäänkirjautumisaste on 44.46 prosenttia. Sisäänkirjautumisasteen odotetaan nousevan jopa 60 prosenttiin, koska useimmat thaimaalaiset turistit tekevät mielellään "viime hetken" varauksia. Keskimääräinen hotellivaraus on 2.49 yötä.

Suurin osa varauksista on heinäkuun 13. päivänäth heinäkuun 15 päiväänth kun useimmat hotellit ovat lähes täynnä. Jotkut hotellivaraukset ovat täynnä jopa 80 prosenttia, ja useimmat ovat Patongissa, Kamalassa, Surinissa, Katassa ja Karonin alueella. Nanthasiri selitti.

”Kansainvälisten matkailijoiden määrä on 28,189 160 32,000 lennosta. Noin XNUMX XNUMX kotimaanmatkustajaa kotimaan lennoilta saapuu myös näiden pitkien lomien aikana. Nanthasiri lisäsi.

Tämä on hyviä uutisia Phuketin hotellinomistajille huolimatta huonosta säästä huolimatta, että monet rannat ja luonnonnähtävyydet ovat rajoitettuja ja punaiset liput pystyssä estämään uimisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.