Thaimaan lääketieteellinen neuvosto julkaisee ohjeita kannabiksen käytöstä lääketieteellisessä hoidossa

Kansallinen -

Thaimaan lääketieteellinen neuvosto on tänään, 13. heinäkuuta, julkaissut 7 ohjetta kannabiksen ja hampun käytöstä lääketieteellisiin tarkoituksiin estääkseen kasvien väärinkäyttöä yleisön keskuudessa dekriminalisoinnin jälkeen.

Neuvosto totesi, että ohjeet annettiin lääkintähenkilöstölle reseptiä varten sen jälkeen, kun monet marihuanan käyttäjät hakeutuivat vähitellen kiireelliseen lääketieteelliseen hoitoon väitetyn sairauden, hallusinaatioiden tai itsensä tai muiden vahingoittamisen vuoksi, jonka ihmiset väittivät olevan marihuanan väärinkäyttö.

Korostetaan myös, että kannabiksen/hamppua käytetään vain tilapäiseen oireiden lievitykseen. Siksi lääkäreille annettiin seitsemän ohjetta, jotka sisältävät:

(TPN-media huomauttaa, että nämä ovat vain lääkärineuvoston ohjeita, eivät lakeja tai valtuuksia)

  1. Vain kannabidiolia (CBD) ja tetrahydrokannabinolia (THC) sisältäviä uutteita voidaan käyttää hoitoon sellaisen lääkärin määräämällä tavalla, joka on koulutettu kannabiksen käyttöön lääketieteellisiin tarkoituksiin.
  2. Älä käytä kannabisuutteita ensimmäisenä vaihtoehtona. Sen sijaan käytä niitä vain, jos muut lääkkeet eivät ole tehokkaita parantamaan tai hallitsemaan tiettyjen sairauksien oireita.
  3. Älä käytä kannabisuutteita raskaana oleville ja imettäville naisille sekä alle 25-vuotiaille, koska kannabis voi vaikuttaa aivojen kehitykseen, neuvoston mukaan.
  4. Älä sekoita kannabiksen tai hampun ainesosia ruokiin tai makeisiin yleisölle
  5. Älä käytä kannabista tai hamppua virkistystarkoituksiin
  6. Älä käytä kannabiskukintoja, sillä ne ovat edelleen huumausaineluettelossa ja sisältävät terveydelle haitallisia huumausaineita.
  7. Älä määrää kannabista tai hamppua henkilöille, joilla ei ole indikaatioiden mukaan sairauksia.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.