Hyvää syntymäpäivää hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Soamsawali Krom Muen Suddhanarinatha TPN Medialta

Kansallinen -

Tänään, heinäkuun 13. päivänä, vietetään hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Soamsawali Krom Muen Suddhanarinathan suotuisaa syntymäpäivää.

Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa syntyi vuonna 1957 Lontoossa, Englannissa. Hän on äidin Rajawongse Adulakit Kitiyakaran vanhin lapsi, joka on Hänen Majesteettinsa kuningatar Sirikit, kuningataräidin vanhempi veli.

Tammikuun 3. päivänä 1977 hän meni naimisiin nykyisen kuninkaan Maha Vajiralongkornin kanssa 19-vuotiaana, ja seuraavana vuonna hänellä oli yksi tytär, Thaimaan prinsessa Bajrakitiyabha.

Heidän avioliittonsa päättyi eroon vuonna 1991. Kuningas Bhumibol Adulyadej kuitenkin antoi hänelle uuden tittelin nimellä Phra Worarachathinatdamat (tarkoittaa "kuninkaan ensimmäisen lapsenlapsen äitiä"). Hän säilytti tittelinsä prinsessana ja on pysynyt Thaimaan kuninkaallisen perheen jäsenenä siitä lähtien.

Pattaya News/TPN News toivottaa hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessalle hyvää syntymäpäivää!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa. Bangkokissa syntynyt ja kasvanut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen opiskelukokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismia kohtaan ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.