Surat Thanissa on raportoitu maanjäristyksestä, mutta tärinää ei tuntunut

Surat Thani -

Etelä-Thaimaan Surat Thanissa raportoitiin tänä aamuna (13. heinäkuuta) maanjäristyksestä, mutta paikalliset eivät tunteneet vapinaa.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) raportoi kello 6 maanjäristyksestä Khao Phangin osa-alueella Ta Khunin alueella, jonka voimakkuus oli 17 magnitudia ja kahden kilometrin syvyys.

Surat Thanin PR-toimisto ilmoitti, että asianomaiset toimistot ovat tarkastaneet tilanteen. Takhunin ja lähialueiden paikalliset eivät tunteneet vapinaa eivätkä vaikutuksia tai vahinkoja.

Ratchaprapan padon (Chaew Lan Dam) johtaja Chaowalit Wichiraprasert kertoi The Phuket Expressille: "Pato sijaitsee Khao Phangissa. Maanjäristys on 21 kilometrin päässä padon luoteisosassa. Maanjäristys ei ole vaikuttanut patoon ja sen sisällä olevaan voimalaitokseen."

Surat Thanin viranomaiset kuitenkin jatkavat tilanteen tiivistä seurantaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.