Sveitsin kapteeni ja tytär pelastettiin veneen hajottua lähellä Naka-saarta Phuketin edustalla

Phuket -

Sveitsiläinen kapteeni ja hänen tyttärensä on pelastettu, kun hänen jahtinsa hajosi lähellä Naka-saarta Phuketin edustalla voimakkaan tuulen ja aaltojen aikana.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto raportoi eilen (11th), että heille ilmoitettiin huviveneen hajoamisesta. Jahti oli pysäköity keskellä merta Naka Yai -saaren itäpuolella Thalangin edustalla.

He seurasivat sijaintia, joka annettiin jahdista. Thaimaan kuninkaallisen laivaston vene ei aluksi päässyt heti jahtiin voimakkaan tuulen ja aaltojen vuoksi, jotka saattoivat vaurioittaa jahtia ja laivaston veneitä, mutta useiden tuntien jälkeen se onnistui saavuttamaan jumiin jääneen aluksen.

Laivaston miehistö löysi jahdista sveitsiläisen kapteenin herra Oliverin ja hänen tyttärensä. Thaimaan viranomaiset eivät paljastaneet hänen koko nimeään.

Mr. Oliver kertoi thaimaalaiselle lehdistölle: "Jahtini moottori ylikuumeni ennen kuin se hajosi. Jahti ei voinut liikkua ja oli täysin jumissa."

Kuitenkin herra Oliver kertoi laivastolle, ettei hän halunnut vetäytyä takaisin rantaan ja halusi maksaa veneensä korjaamisesta ja lähtemisestä omalla voimallaan.

Mekaanikko kutsuttiin korjaamaan jahti, joka saapuu noin kahden päivän kuluttua. Mr. Oliver kertoi laivastolle, että hänellä on vielä tarpeeksi ruokaa ja vettä odottamaan korjausta ja hyvää radiosignaalia.

Oliveria ja hänen tyttäreään pyydetään raportoimaan sijaintinsa Thaimaan laivastolle odottaessaan, että jahti korjataan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.