Viisipäiväinen viikonloppu lähestyy Thaimaassa juhlimaan kahta suurta buddhalaista juhlapäivää keskiviikosta alkaen

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Huomisesta alkaen Thaimaassa on viisi päivää pitkä viikonloppu, sillä kaksi buddhalaista lomaa lähestyy heinäkuun 13. päivänä Asanha Bucha -päivänä ja 14. päivänä buddhalaisen paaston alkaessa, kun taas hallitus ilmoitti 15. päivän erityispyhäksi.

Asanha Bucha -päivää vietetään vuosittain kahdeksannen kuun täysikuupäivänä, koska se oli päivä, jolloin Buddha piti ensimmäisen opetuksensa, joka tunnetaan nimellä neljä jaloa totuutta, sen jälkeen, kun hän oli valaistunut viidelle ensimmäiselle opetuslapselleen 2,500 vuotta sitten.

Buddhalainen paasto alkaa Asahna Buchan jälkeisenä päivänä ja merkitsee kolmen kuukauden ajanjakson alkua, jolloin kaikkien munkkien ei pitäisi matkustaa ja jäädä tietyssä paikassa tai temppelissä, jossa he voivat suojautua auringolta, myrskyiltä ja sateelta opiskellakseen. ja meditaatio.

Kuten muutkin suuret buddhalaiset juhlapyhät, useimmat Thaimaan buddhalaiset tarjoavat perinteisesti almuja munkeille aikaisin aamulla ja vierailevat temppeleissä kuuntelemassa saarnoja iltaisin. He suorittavat myös rituaalin, joka tunnetaan nimellä kynttiläseremonia (Wien Tien), jossa he kävelevät myötäpäivään kolme kertaa temppelin stupan ympäri kantaen kynttilöitä ja kukkia.

Päivinä harjoitetaan myös viittä suurta buddhalaista ohjetta. Ne (1) eivät vahingoita eläviä olentoja; (2) olla ottamatta sitä, mitä ei anneta; (3) pidättäytyminen seksuaalisesta väärinkäytöksestä; (4) valheiden kertomisen tai juoruihin osallistumisen välttäminen; (5) pidättäytyminen alkoholijuomista ja virkistyshuumeista.

Ja tietysti buddhalaisten lomien aikana pannaan täytäntöön alkoholin myyntikielto kaupoissa ja ravintoloissa, samoin kuin kaikki maan pubit ja baarit suljetaan.

Myös valtion virastot, kuten maahanmuuttovirasto, suljetaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.