Surat Thani kieltää kaikkien veneiden, mukaan lukien lauttojen, poistumisen laitureilta huomiseen aamuun asti

Surat Thani -

Surat Thanin kuvernööri on määrännyt kieltämään kaikkien veneiden, mukaan lukien lauttojen, lähtemisen laitureilta tältä iltapäivältä (heinäkuun 11.th) huomiseen asti (12. heinäkuutath) aamu.

Surat Thanin kuvernööri Witchawut Chinto on antanut ilmoituksen tänään (11. heinäkuuta)th), jossa todetaan, että tilaus johtuu rankkasateesta ja voimakkaasta tuulesta ja aalloista, jotka ovat vaikuttaneet Surat Thanin alueelle.

"Kaikkien veneiden, mukaan lukien lautat, poistuminen laitureilta jokaisella Thaimaanlahteen liitetyllä alueella tästä päivästä alkaen (heinäkuun 11.th) klo 2–00 huomenna (5. heinäkuutath) alla olevilla reiteillä:

1) Mueang Surat Thanin alueelta Koh Samuin alueelle Koh Phanganin alueelle Koh Taolle (takaisin lähtö)
2) Don Sakin alueelta Koh Samuin alueelle Koh Phanganin alueelle Koh Taolle lähtö – takaisin)
3) Koh Samuin alueelta Koh Phanganin alueelle Koh Taolle Chumphonin maakuntaan (lähtö - takaisin).

Thaimaan tilaus on alla:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.