Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: voimakkaat aallot, maanjäristyspelot, krokotiilihuolet ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 4. heinäkuuta 2022 sunnuntaihin 10. heinäkuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Voimakkaat aallot huuhtoivat merivettä rantatielle Phuketin pohjoispuolella aiheuttaen viivästyksiä liikenteessä 3. heinäkuuta. Ranta lähellä olevat ruokakojut ja myyjät evakuoitiin pääosin ennen myrskyä ja aaltoja, mutta osa niistä on vaurioitunut.

3. heinäkuuta Phuketin kuvernööri tarkasti Thep Kasattri Roadin (nro 402) pohjoiseen lähellä Sai Kaew Beachiä Mai Khaossa

Phuketin kuvernööri Narong Wonnciew kertoi Phuket Expressille: "Phuketin rantojen lähellä oli monia teitä, joihin nousuvedet ja voimakkaat aallot ovat vaikuttaneet."

Päätie rannalla Mai Khaossa Phuketissa suljettiin tilapäisesti nousuveden vuoksi 4. heinäkuutath. Seuraavana päivänä 5. heinäkuuta tie palasi normaaliin liikenteeseen.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen päällikkö on vahvistanut, että tällä viikolla nousuveden aikaan nouseva merivesi, joka aiheutti tulvivia teitä ja myrskytuhoja, ei liittynyt maanjäristyksiin.

2. Phuketin kuvernööri on määrännyt asiaankuuluvan viranPysy ajan tasalla ja seuraa tarkasti valtamerten maanjäristystilanteita.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew määräsi 6. heinäkuuta asiaankuuluvat viranomaiset, erityisesti katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriön (DDPM) Phuketin viraston pitämään tarkasti silmällä viimeaikaista valtameren maanjäristystilannetta. Tärkeistä päivityksistä tulee ilmoittaa Phuketin asukkaille välittömästi.

Phuketissa 7 tsunamivaroitustornia testataan päivittäin XNUMX. heinäkuuta alkaenth normaalisti ja niitä testataan vasta keskiviikkona kansallislaulun kanssa.

Phuketin viranomaiset varmistavat turistien turvallisuuden ennen ensi viikon pitkiä lomapäiviä, koska monet ihmiset ovat verkossa huolissaan mahdollisista sääon liittyvistä katastrofeista, jotka johtuvat viime aikoina kovista sateista ja tuulesta.

3. Voimakas tuuli, aallot ja rankkasateet jatkuvat Phuketin ja Andamanin maakunnissa heinäkuun 9th heinäkuuhun 14th, 2022.

4. Phuketin kalatalousvirasto on puuttunut huolenaiheisiin turistien julkaissut verkossa videoita ja viestejä väitetyistä nälkäisistä krokotiileista Phuketissa sijaitsevalla maatilalla.

Phuketin kalastusviraston päällikkö Sittiphon Mueangsong kertoi Phuket Expressille: "Jotkut turistit saattavat ajatella, että paikka on hylätty, mutta se ei ole, ja se on läpäissyt kaikki viimeaikaiset tarkastukset ja täyttää kaikki määräykset. Matelijat ovat onnellisia, terveitä ja hyvin hoidettuja."

5. Kathun kunta järjestää perinteisen Naithu-festivaalinsa 12th aika tässä kuussa.

Tapahtuma järjestetään perinteisellä tiellä Kathun kunnan edustalla 15. heinäkuuta alkaenth heinäkuuhun 17th, 2022 klo 5–00.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.