Ulkomaalaiset turistit kerääntyvät Patong Beachille ennen pitkiä lomapäiviä intiaanien johdolla

Patong -

Ulkomaalaiset turistit tulvivat Patong Beachille eilen (10th) ja monet rantahengenpelastajat partioivat alueella turvallisuuden vuoksi.

Phuket Express vieraili eilen Patong Beachillä tarkastamassa matkailutilannetta. Suurin osa rannalla kävijöistä ja uimareista oli ulkomaalaisia ​​turisteja, kuten intialaisia, arabialaisia ​​ja australialaisia. He nauttivat auringonotosta, uinnista, vesiskootteilla ajamisesta, purjelautailusta ja kuntoilusta.

Rantahengenpelastajat partioivat rantaa pitkin varmistaakseen, että uimarit eivät menneet KIELLETTY TÄÄLLÄ -alueelle, joka oli selkeästi merkitty punaisilla lipuilla kolmen kilometrin päässä rannalla.

Patong Beachin hengenpelastajien päällikkö Somprasong Sangchard kertoi Phuket Expressille: "Viikonloppuisin siellä on thaimaalaisia ​​rannalla kävijöitä ja uimareita. Suurin määrä turistejamme on tällä hetkellä Intiasta. Pidämme tarkasti silmällä säävaroituksia. Joskus todellinen tilanne rannalla on kuitenkin toinen."

"Tänään (11. heinäkuuta) jatkamme punaisten lippujen asettamista rannalle vaarallisilla alueilla." Somprasong päätti.

Keskiviikosta, heinäkuun 13. päivästä, alkaa Thaimaassa viiden päivän loma, johon kuuluu kaksi uskonnollista vapaapäivää 13. ja 14. heinäkuuta, mikä tuo mukanaan myös alkoholin myyntikiellot ja kaikkien valtion virastojen sulkemisen, mukaan lukien maahanmuuttovirasto.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.