Yksi ulkomaalainen turisti hukkuu, yksi yhä kateissa mentyään kuulemma uimaan myrskyisissä meressä Koh Changin Lonely Beachillä tänä aamuna

Koh Chang, Trat -

Espanjalainen turisti hukkui, kun hänen ranskalainen miestoverinsa katosi, kun he molemmat menivät uimaan myrskyiseen mereen Koh Changin Lonely Beachillä Tratin maakunnassa tänä aamuna, heinäkuun 10. päivänä.

Kylän päällikkö Termsak Sertsri kertoi paikallisille toimittajille, että paikalliset asukkaat ilmoittivat hänelle, että kaksi turistia oli mennyt uimaan Lonely Beachillä voimakkaan myrskyn ja korkeiden aaltojen aikana. Toinen oli 21-vuotias espanjalainen nainen ja toinen 22-vuotias ranskalainen miesturisti.

Meriturvallisuuskeskuksen virkamiehet lähtivät sitten vesiskootteilla etsimään kadonneita turisteja noin 300 metrin päässä rannasta. Espanjalainen turisti löydettiin kellumasta merestä noin kello 8. Hänet tuotiin maihin ja hänelle annettiin ensiapua, mutta elintärkeitä oireita ei löytynyt.

Viranomaisten oli keskeytettävä etsinnät väliaikaisesti kello 11 alkaen. suurten aaltojen ja erittäin voimakkaan tuulen takia. Ranskalainen turisti oli edelleen kateissa lehdistön aikaan.

Kylän päällikön mukaan turistit yöpyivät Nature Beach Resort -hotellissa kolme päivää. Tapahtumapäivänä he kertoivat hotellin henkilökunnalle menevänsä katsomaan auringonnousua, mutta sen sijaan he menivät saaren länsipuolella sijaitsevalle Lonely Beachille, jossa nostettiin punainen varoituslippu, joka estää turisteja uimasta voimakkaiden aaltojen aikana. . He joivat myös alkoholia ennen uimaan menoa.

Kuva: Termsak Sertsri

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.