Phuketin kuvernööri pyytää konsulaateilta ehdotuksia ehdokkaaksi Expo 2028:aan

Phuket -

Phuketin kuvernööri pyytää neuvoja ja ehdotuksia Phuketissa sijaitsevilta konsulaateilta maakunnan ehdokkaaksi Specialized Expo 2028 -näyttelyyn.

Edellinen tarinamme:

Tässä kuussa BIE (Bureau of International Des Expositions) -komitea saapuu Phuketiin katsomaan, onko Phuket valmis isännöimään tapahtumaa. Phuketit toivottavat heidät tervetulleiksi, ja heidän pitäisi olla hyvä isäntä BIE:lle, joka kiertää saarta.

Eilen pidettyä kokousta johtivat Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja kunniakonsulit 13 Phuketissa sijaitsevasta konsulaatista, kuten Australiasta, Venäjältä, Norjasta ja Ranskasta.

Kuvernööri Narong sanoi: "BIE (Bureau of International Des Expositions) -komitea on Phuketissa tässä kuussa 25. heinäkuutath heinäkuuhun 29th, 2022. Olemme valmiita ottamaan vastaan ​​ehdotuksia tai neuvoja kunniakonsuleistamme Expo2028-ehdokkaaksi ennen BIE:n tarkastusta Phuketissa.”

”Tämä on myös hyvä tilaisuus esitellä Phuket muille maakunnille. Lisäksi tämä on hyvä mahdollisuus ulkomaisille sijoittajille osallistua Specialized Expo 2028 -näyttelyyn. Kuvernööri lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.