Thaimaan johtava lääkäri kehottaa kansanterveysministeriötä paljastamaan uusien Covid-19-tapausten todellisen määrän, mukaan lukien kaikki oireettomat ja lievät tapaukset

Kansallinen -

Uusiin tartuntatauteihin erikoistunut thaimaalainen lääkäri kehotti terveysministeriötä paljastamaan uusien Covid-19-tapausten todellisen määrän, koska hänen mukaansa määrä on saattanut ylittää paljon tällä hetkellä julkistettua.

Varaterveysministeri Satit Pitutecha paljasti alan lehdistölle, että uusien Covid-19-tapausten määrä on hänen mielestään noussut noin 20-30 XNUMX vuorokaudessa, jos kaikki lääkkeeseen ilmoittautuneet potilaat ja Kansallisen terveysturvan tukirahoitus otetaan huomioon. toimisto (NHSO).

Covid-19-tilanteiden keskuksen mukaan uusien Covid-19-tapausten määrä 9. heinäkuuta on kuitenkin edelleen 2,084 XNUMX henkilöä, mikä on ristiriidassa Satitin lausunnon kanssa, joten tohtori Thiravat Hemachudha, Thaimaan Punaisen Ristin uusien tartuntatautien terveysosaston päällikkö Tiedekeskus, tuli ulos ja sanoi:

"Kehotan voimakkaasti terveysministeriä paljastamaan uusien Covid-tapausten todellisen määrän. Se ei ole maailmanloppu, vaikka luku olisi 100,000 XNUMX. Meidän on kerrottava kansalaisille totuus, jotta he ovat valppaita."

Lääkärit uskovat, että Thaimaan pitäisi palata laskemaan kaikki tapaukset kansallisilla lukuilla, vaikka ne olisivat oireettomia, lieviä tai jos ne eivät vaadi sairaalahoitoa. Tämä koskee myös niitä, jotka tekevät kotitestin tai itsetutkinnan ja ilmoittavat NHSO:lle, mutta eivät tarvitse sairaalahoitoa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.