Katsaus tulevaan viikkoon Phuketissa ja Thaimaassa uutisia: Uskonnolliset juhlapyhät tuovat alkoholin myyntikieltoja

Thaimaa-

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme Thaimaan suurimpia tulevia tarinoita, joita tapahtuu ensi viikon aikana, ja asioita, jotka on syytä olla tietoisia. Tämä antaa niin vakituisille lukijoillemme kuin uusillekin lukijoillemme mahdollisuuden pysyä ajan tasalla kaikesta Thaimaan tärkeistä tapahtumista.

Seuraava on viikolle sunnuntaista 10. heinäkuuta 2022 lauantaihin 16. heinäkuuta 2022.

1. Viiden päivän lomaviikonloppu lähestyy sisältäen kaksi uskonnollista vapaapäivää ja alkoholin myyntikiellon

Keskiviikosta, heinäkuun 13. päivästä alkaen, on Thaimaassa suuri viiden päivän loma, mukaan lukien kaksi peräkkäistä uskonnollista vapaapäivää ja valtion vapaapäivä.

Sekä 13. että 14. päivänä on voimassa kansallinen alkoholin myyntikielto, joka sulkee kaikki baarit ja yöelämän molempina päivinä, yhteensä 48 tunniksi. Thaimaan uskonnollisia vapaapäiviä koskevan lain mukaan edes ravintolat, hotellit ja lähikaupat eivät voi myydä alkoholia tänä aikana.

Ravintolat ja urheilubaarit voivat avata urheilutapahtumia, mutta alkoholia ei saa myydä.

Monet temppelit järjestävät festivaaleja ja uskonnollisia ja kulttuuritapahtumia näinä päivinä ja kannustavat turisteja käymään.

Tärkeää on myös, että valtion virastot, mukaan lukien maahanmuuttovirasto, ovat kiinni viiden päivän loman aikana ja avataan uudelleen 18. heinäkuuta. Viimeinen vierailupäivä ennen sulkemista on 12. heinäkuuta.

Siinä kaikki tälle viikolle! Arvostamme tukeasi ja nähdään taas ensi viikolla!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.