Villieläinviranomaiset selventävät ja käsittelevät turistien huolia väitetyistä nälkäisistä krokotiileista Phuketin maatilalla, sanovat, että matelijat voivat hyvin

Phuket -

Phuketin kalatalousvirasto on puuttunut huolenaiheisiin turistien julkaissut verkossa videoita ja viestejä väitetyistä nälkäisistä krokotiileista Phuketissa sijaitsevalla maatilalla.

Tarina paljastui turistien ja paikallisten asukkaiden julkaisemisen jälkeen videoita sosiaalisessa mediassa. Julisteet väittivät, että tällä krokotiilitilalla oli ennen paljon turisteja. Nyt julisteiden mukaan turisteja ei ole paljon ja krokotiileja hylättiin ja he olivat nälkäisiä.

Krokotiilifarmin omistaja Chalongissa Sakun Nganwiwatthavorn kertoi Phuket Expressille: "Tilalla on koko ajan huoltajia. Krokotiileja ruokitaan, eivätkä ne nälkää, itse asiassa jotkut ovat ylipainoisia ja lihavia, koska he syövät niin hyvin. Joskus vierailleet turistit ostivat heille ruokaa, mutta se ei ollut heidän ensisijainen ravinnonlähde.”

Phuketin kalastusviraston päällikkö Sittiphon Mueangsong kertoi Phuket Expressille: "Olemme usein lähettäneet virkamiehiä tälle tilalle tarkastuksia varten. Tilalla oli 32 krokotiilia ennen Covid-19-pandemiaa, mutta neljä heistä kuoli normaalista ikääntymisestä. Nyt krokotiileja on 28. Tilalla on kaksi talonhoitajaa. Jotkut turistit saattavat ajatella, että paikka on hylätty, mutta se ei ole, ja se on läpäissyt kaikki viimeaikaiset tarkastukset ja täyttää kaikki määräykset. Matelijat ovat onnellisia, terveitä ja hyvin hoidettuja."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.