Thaimaan hotellinpitäjät ilmaisevat huolensa hallituksen ehdotuksesta "kaksoishinnoittelusta" ulkomaisille matkailijoille

Bangkok -

Thaimaan hotellipitäjät ilmaisivat huolensa Hallitus aikoo asettaa kaksoismajoituksen hinnoittelun ulkomaisille ja paikallisille matkailijoille, sanoi, että idea ei ollut käytännöllinen maan pyrkiessä vauhdittamaan matkailua ja kotimaan taloutta.

Apulaishallituksen tiedottajan mukaan hallitus ottaisi käyttöön kaksoistariffiehdon, jossa ulkomaalaisista vierailijoista voidaan periä pandemiaa edeltäneen ajan kaltaiset hinnat, kun taas paikalliset matkailijat voivat jatkaa maksamista nykyisillä alennetuilla hinnoilla.

Thai Hotels Associationin puheenjohtaja Marisa Sukosol Nunbhakdi totesi, että kaksoishinnoitteluidea oli "epäkäytännöllinen", koska hotellihuoneiden hinnat muuttuvat aina jatkuvasti markkinaolosuhteiden mukaan. Lisäksi jokainen kunkin tähtiluokan hotelli käyttää myös erilaisia ​​strategioita hintojen asettamiseen.

"Hallitus voisi tehdä yhteistyötä ja keskustella yhdistyksen kanssa kotimaisten kampanjoiden toteuttamisesta ja erikoishinnoista thaimaalaisille matkailijoille", hän ehdotti.

Marisa Sukosol Nunbhakdi

Krabin matkailuneuvoston puheenjohtaja Charintip Tiyaphorn lisäsi, että ajatus voi aiheuttaa kielteisen käsityksen Thaimaan matkailukuvasta, koska kaikkia on kansallisuudestaan ​​huolimatta kohdeltava tasavertaisesti asiakkaana.

Hän painotti: ”Jokaista asiakasta tulee kohdella oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Selkeä viestintä on myös ratkaisevan tärkeää, koska tämä on arkaluonteinen aihe, joka voi vahingoittaa Thaimaan matkailualan ja hotellinpitäjien mainetta."

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.