Thaimaan hallitus ilmoitti syyskuuhun asti voimassa olevan hätäasetuksen jatkamisesta 19

Kansallinen -

Covid-19-tilannehallintokeskus (CCSA) ilmoittaa hätäasetuksen toisesta 2 kuukauden jatkosta, joka tulee voimaan 1.–30.

CCSA:n tiedottaja tohtori Taweesilp Visanuyothin kertoi Associated Pressille CCSA:n yleiskokouksen jälkeen, jota johti pääministeri Prayut Chan-O'Cha tänään, 8. heinäkuuta, että kokouksessa oli harkittu hätätilan jatkamista koko valtakunnan alueella 19. kerran toiseksi 2 kuukautta syyskuun 2022 loppuun.

Pääministeri CCSA:n johtajana korosti, että tällainen laajennus on tarkoitettu sairauksien ehkäisyyn ja ihmisten elämän suojelemiseen, eikä se ole tarkoitettu muihin tarkoituksiin tai poliittisiin asioihin, kuten useat demokratiaa kannattavat aktivistit tai oppositiopuolueet väittävät.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/