Phuket varmistaa, että turvatoimenpiteet sääon liittyvissä asioissa ovat käytössä ennen pitkää lomaa ensi viikolla

Phuket -

Phuketin viranomaiset varmistavat turistien turvallisuuden ennen ensi viikon pitkiä lomapäiviä, koska monet ihmiset ovat verkossa huolissaan mahdollisista sääon liittyvistä katastrofeista, jotka johtuvat viime aikoina kovista sateista ja tuulesta.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kuvernööri on määrännyt asianomaiset viranomaiset pysymään ajan tasalla ja seuraamaan tarkasti valtamerten maanjäristystilanteita.

Yhdeksäntoista tsunamivaroitustornia Phuketissa testataan joka päivä eilisestä alkaen (7. heinäkuuta)th) normaalisti ja niitä testataan vasta keskiviikkona kansallislaulun kanssa.

Phuketin varakuvernööri Arnuparp Rodkwan Yodrabam kertoi Phuket Expressille: "Tässä kuussa on useita vapaapäiviä, etenkin ensi viikolla, ja monille thaimaalaisille on viisipäiväinen viikonloppu. Odotamme, että monet thaimaalaiset, ulkomaalaiset ja turistit haluavat vierailla Phuketin rannoilla tänä lomakautena. Olemme valmiita huolehtimaan heidän turvallisuudestaan."

”Olemme aina valmiita mahdolliseen tsunamievakuaatioon. Paikallisia asukkaita ja merimiehiä informoidaan ja heitä neuvotaan pitämään silmänsä merivedessä tai muissa luonnoneroissa." Rodkwan totesi.

Viiden päivän loma alkaa keskiviikosta 13. heinäkuuta sunnuntaihin 17. heinäkuuta. Tämä ajanjakso sisältää kaksi uskonnollista juhlapäivää 13. ja 14. päivänä, jotka ovat Thaimaan lain mukaan myös alkoholin myyntikieltopäiviä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.