Mies pelastettiin yrittäessään hypätä Sarasin Bridgeltä Phuketista

Phuket -

Mies on pelastettu, kun hän yritti hypätä kuuluisalta Sarasinin sillalta Thalangin alueella tänä iltapäivänä (8. heinäkuuta).

Tha Chatchain poliisi kertoo, että heille ilmoitettiin tapauksesta kello 1 Sarasinin sillalla Mai Khaon osa-alueella. He saapuivat paikalle pelastushenkilöstön kanssa löytääkseen ahdistuneen ja tunteellisen miehen sillalta.

Poliisi yritti puhua miehen kanssa ennen kuin he lopulta vakuuttivat miehen tulemaan alas sillalta. Hänet vietiin Tha Chatchain poliisiasemalle ennen kuin poliisi soitti hänen sukulaisilleen. Poliisi ei kuitenkaan kertonut miehestä enempää

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Phuket Express ehdottaa Thaimaan samarialaisia, joihin pääsee täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.