Voimakas tuuli, aallot ja rankkasateet jatkuvat Phuketin ja Andamaanien maakunnissa

Phuket -

Voimakas tuuli, aallot ja rankkasateet jatkuvat Phuketin ja Andamanin maakunnissa heinäkuun 9th heinäkuuhun 14th, 2022.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on antanut viimeisimmän säävaroituksen tänään (7th ). Ilmoituksen mukaan heinäkuun 9th heinäkuuhun 14th, lounaismonsuuni peittää Andamaanienmeren. Avomerellä tulee lisää sadetta, voimakasta tuulta ja jopa kolmen metrin korkeita aaltoja.

Kaikkien alusten tulee edetä varoen. Andamaanienmerellä olevien pienten veneiden tulisi pysyä mailla 9. heinäkuutath heinäkuuhun 14th. Pysy kuulolla tulevista sääpäivityksistä.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.