Thaimaan pääministeri liittyy perjantaina Covid-19-keskuksen yleiskokoukseen, jossa mahdollisesti keskustellaan maskimandaattien palauttamisesta

KUVA: Lähetä tänään

Bangkok -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha osallistuu Covid-19-tilanteenhallinnan keskuksen (CCSA) johtajana CCSA:n yleiskokoukseen hallituksen talon Santi Maitree -rakennuksessa perjantaina 8. heinäkuuta.

Tärkeimmällä asialistalla on kansanterveysministeriön raportti maan tämänhetkisestä Covid-19-tilanteesta ja tartuntatrendistä, kun taas matkailu- ja urheiluministeriö yhdessä sisäministeriön kanssa raportoi suorituksesta rajan täydellisen avaamisen jälkeen. tervetuloa ulkomaalaiset matkailijat kuningaskuntaan.

Lisäksi kokouksessa käsitellään terveysministeriön tiedotteen mukaan ohjeita Covid-19:n hallintaan pandemian jälkeen. Eri toimintakeskukset raportoivat kokouksessa myös toiminnan tuloksista, ongelmista ja esteistä sekä ehdotuksista Covid-19:n leviämisen estämiseksi.

Yleisö odottaa, keskusteleeko CCSA maskivaltuutuksen tuloksesta sen jälkeen, kun se on otettu käyttöön noin kaksi viikkoa sitten, sekä mahdollisesta maskimandaattien palauttamisesta. useiden thaimaalaisten lääkäreiden ja lääketieteellisten yhdistysten ehdottama, sen jälkeen, kun Public Anutin Charnvirakul totesi aiemmin, että ministeriö ottaa kaikki huolenaiheet huomioon ja tekee esityksen CCSA:lle tänä perjantaina.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.