Thaimaan hallitus asettaa ulkomaisille matkailijoille kaksinkertaisen majoituksen hinnoittelun pandemiaa edeltävään aikaan

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Thaimaan hallitus aikoo asettaa ulkomaisille matkailijoille hotellihuoneiden kaksoishinnoittelun samaan hintaan kuin esipandemiaa, kun Covid-19-tilanne on ratkeamassa.

Apulaishallituksen tiedottaja Traisulee Traisaranakul paljasti, että matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) valmistautuvat keskustelemaan eri matkailumaakuntien hotellitoimijoiden, mukaan lukien Thaimaan hotelliliiton, kanssa majoitushinnoista.

Ne ottaisivat käyttöön kaksoistariffiehdon, jossa ulkomaalaisista vierailijoista voidaan veloittaa pandemiaa edeltävänä aikana samanlaisia ​​hintoja, kun taas paikalliset matkailijat voivat jatkaa maksamista nykyisillä alennetuilla hinnoilla.

Traisulee sanoi: "Tänä aikana, jolloin matkailuala on vielä elpymässä, hallituksen on tuettava thaimaalaisten matkustamista. Tämän [kaksoishinnoittelun] tarkoituksena on säilyttää hinta- ja palvelustandardimme ulkomaisille matkailijoille, koska se voi vaikuttaa kansainväliseen käsitykseen maan matkailubrändistä.

"Covid-19:n aikana alennetut hinnat säilytetään thaimaalaisille matkailijoille kotimaan matkailun vauhdin ylläpitämiseksi." Traisulee päätti.

Ehdotus on herättänyt laajaa suuttumusta joissakin englanninkielisissä foorumeissa ja keskusteluryhmissä, TPN media toteaa.

Tämä suunnitelma seuraa varapääministerin Anutin Charnvirakulin toteamista aiemmin tällä viikolla Thaimaan tulisi keskittyä olemaan huippuluokan premium-brändi laadukkaille matkailijoille verrattuna halvasta lomasta tunnettuun paikkaan.

On epäselvää, antaisiko ehdotus pitkäaikaisen viisumin tai työluvan saaneiden ulkomaalaisten saada halvemman thaimaalaisen hinnan vai liitetäänkö heidät ulkomaisten matkailijoiden joukkoon.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.