Thaimaan kuninkaallinen poliisi kieltää kannabiksen ja hampun tupakoinnin virkistyskäyttöön kaikissa poliisin tiloissa valtakunnallisesti

Kansallinen -

Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikkö määräsi kannabiksen ja hampun tupakoinnin kieltoon kaikilla asemilla ja yksiköissä olevilta poliiseilta, kun taas poliisiin yhteyttä tulleet ihmiset eivät saa aiheuttaa minkäänlaista hajua tai savua.

Tiistaina (5. heinäkuuta) julkaistu ilmoitus sisältää ohjeet marihuanan tai hampun käytöstä poliisiasemilla ja jakaa neljä aihetta seuraavasti:

  1. Poliisin ja henkilöstön tulee noudattaa kansanterveysministeriön ilmoituksia, jotka koskevat kannabiksen, hampun tai muiden kasvien hajua ja savua haittana sekä kannabista ja hamppua valvottavina yrteinä sekä tiukasti kiellettyjä lakeja muissa maissa. liittyviä ilmoituksia.
  2. Poliisiasemat ja poliisiin liittyvien virastojen toimistot on nimetty "kielletyiksi alueiksi" polttaa marihuanaa tai hamppua, jotta vältetään kansanterveyslain mukaiset haitat, koska ne häiritsevät yleisöä, valtion henkilöstöä ja poliisivirastoissa työskenteleviä virkamiehiä.
  3. Poliisiasemien ja poliisin alaisuudessa olevien osastojen päällikkö on määrätty valvomaan marihuanan tai hampun käyttöä virkistystarkoituksiin asemilla ja valtion virastoissa.
  4. Henkilöt, jotka tulevat asemille tai valtion virastoille ottamaan yhteyttä viranomaisiin, eivät saa aiheuttaa kannabiksen, hampun tai muiden kasvien hajua tai hajua valtion tiloissa. Rikkomukset voivat joutua syytteeseen ja ryhtyä oikeudellisiin syytteisiin.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.